Vorige | Volgende

Longkruid 0 ong LEEK, Oostindie

Koopsom € 135.300 k.k.

Omschrijving

Houdt u van wonen in en sfeervolle moderne woonwijk, nabij natuurgebieden, op fietsafstand van scholen, winkels en overige voorzieningen en een Q-liner bushalte in de buurt? Dan is dit uw kans! Er zijn namelijk een aantal bouwrijpe kavels beschikbaar gelegen in deelgebied 'De Hoven' van de fraaie, duurzame woonwijk Oostindie. Dit deel van de wijk is zeer ruim van opzet. Alle kavels, van rijwoningen...

Kenmerken

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
Nieuwbouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
2018
Wijk
Oostindie
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk

Omschrijving

Houdt u van wonen in en sfeervolle moderne woonwijk, nabij natuurgebieden, op fietsafstand van scholen, winkels en overige voorzieningen en een Q-liner bushalte in de buurt? Dan is dit uw kans!

Er zijn namelijk een aantal bouwrijpe kavels beschikbaar gelegen in deelgebied 'De Hoven' van de fraaie, duurzame woonwijk Oostindie. Dit deel van de wijk is zeer ruim van opzet. Alle kavels, van rijwoningen tot vrijstaande woningen, hebben een extra grote tuin. Het gebied krijgt een Drentse uitstraling met heide, houtwallen, brinken en vennen. De kavels variëren van 682 tot 1023 m².

Kortom: heerlijk, sfeer- en stijlvol wonen. Voor een uitgebreide omschrijving en/of bestemmingsplanvoorschriften kunt u kavelpaspoorten downloaden via www.woneninleek.nl.

Informeert u vrijblijvend naar beschikbaarheid en optiemogelijkheden.

Koopsom vanaf € 135.300,-- v.o.n.


Leekster erfpacht: goedkoper wonen in Leek
Iedereen die een nieuwe woning koopt of laat bouwen in de gemeente Leek kan kiezen tussen kopen of pachten van de bijbehorende bouwgrond. Erfpacht is mogelijk bij alle woningbouwkavels die door de gemeente Leek worden uitgegeven. Of u nu een zelf een nieuwe woning wilt realiseren of een nieuwe woning koopt van een projectontwikkelaar, de keuze is vrij.

Met de Leekster erfpachtvariant is de erfpachtcanon (jaarlijkse huur) voor een lange periode duidelijk: u weet waar u aan toe bent! Ook biedt dit voldoende zekerheid voor een bank om een hypotheek te kunnen verstrekken over de koopsom van de woning zelf. Daarnaast kunt u elk jaar besluiten om alsnog de kavel te kopen tegen aantrekkelijke voorwaarden. Als u uw woning in de toekomst verkoopt, kan de koper kiezen om de grond te kopen of ook te pachten. Meer informatie op www.woneninleek.nl

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2018

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Leek
Sectie
ZZ
Perceel
99999
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk

Foto's

Nabijgelegen