Heeft u woonruimte die u wilt verhuren? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met Bruining en De Reus Makelaars. Wij maken dan met u een persoonlijke afspraak. Tijdens dit gesprek zullen wij de woning opnemen en op basis van deze opname u adviseren over de mogelijkheden en natuurlijk de opbrengsten. U kunt in dit gesprek uw wensen uitspreken en uw vragen stellen.

Nadat u besloten heeft om uw woning te verhuren plaatsen wij de woning in ons aanbod op www.bruiningdereus.nl en www.funda.nl en verzorgen de beknopte presentatie met foto's en tekst voor kandidaat huurders. Ook krijgt uw woning een plaats in onze etalage op kantoor.

Zodra de eerste kandidaten zich melden voor uw woning dan maken wij met u een afspraak voor een bezichtiging. Alle bezichtigingen vinden plaats onder begeleiding van een medewerker van Bruining en De Reus Makelaars.

Indien wij een geschikte kandidaat hebben gevonden voor uw woning dan nemen wij de achtergrond van deze kandidaat met u door. Wij kunnen kandidaten oa. toetsen op hun financiële achtergrond en uw persoonlijke voorkeur. Wij zullen kandidaten ook vragen een loonstrook en/of arbeidscontract te overleggen en natuurlijk hun ID bewijs.

Bij een succesvolle match tussen u en een kandidaat huurder maken wij in overleg met u een huurovereenkomst en zorgen voor de aanvangsinspectie.