Klant- en resultaatgericht, vakkundig,
flexibel en transparant

Bruining en De Reus Makelaars staat sinds 1998 voor je klaar met een schat aan kennis en makelaarservaring in het Noorden. En daar zijn we trots op!

Sinds 1998 liefde voor de makelaardij

Klant- en resultaatgericht, vakkundig, flexibel en transparant.

Wie is de beste makelaar

Gemiddeld0,0

Op funda beoordeeld

Gemiddeld0,0

in laatste 12 maanden

Verkocht0

Kennismaken?

Contact opnemen

Recent aanbod

Bruining en De Reus Makelaars in Leek

Natuurlijk schudden we je het liefst persoonlijk de hand, maar ook hier stellen we ons graag even kort aan je voor. Met ons enthousiaste team, Henk Wieland, Gabriël Mers, Rianne Bloemink, Roos Schutte en Rian Roorda staan we – alweer sinds 1998 – voor je klaar met een schat aan kennis en makelaarservaring in het Noorden. En daar zijn we trots op! Kies je voor ons kantoor, dan ben je verzekerd van een ervaren, gedreven en betrokken team.


*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy

14 september 2022

Zeer prettige makelaar alle medewerkers waren ook midden in de vakantie periode goed bereikbaar en reageren zeer snel en adequaat .Ben hun dankbaar voor de prettige bemiddeling en uiteindelijk snelle verkoop van de woning. Enige punt van kritiek is de foto reportage

Een funda gebruiker
11 september 2022

Korte lijnen, heldere en proactieve communicatie en snel contact / reactie. Goede begeleiding in het hele verkoopproces.

Een funda gebruiker
26 augustus 2022

It was good experience to work with "Bruining and De Reus Makelaars" i recommend strongly for "Bruining and De Reus Makelaars" they are very supportive.

Een funda gebruiker
22 augustus 2022

Het kontakt verliep erg goed werd direct gereageerd op een vraag of als er iets anders was werd het direct via tel of mail opgelost zeer aangenaam allemaal Ook de afspraken die besproken moesten werden in goeie harmonie gedaan . Zeer kundig makelaars kantoor

Een funda gebruiker
11 augustus 2022

Het contact met de makelaar verliep erg prettig. Na elke bezichtiging ontvingen wij een duidelijke terugkoppeling. Er werden geen valse verwachtingen geschept, maar de kansen werden realistisch ingeschat. Iets wat wij als zeer prettig hebben ervaart.Voor overige vragen kon je ze ook altijd bereiken en verder netjes, vriendelijk en vakkundig afgehandeld.Kortom wij zijn blij met onze keuze voor deze makelaar en durven Bruining en De Reus met een gerust hart bij anderen aanbevelen.

Een funda gebruiker
4 augustus 2022

Een fijn team mensen, zowel de makelaars als de binnendienst. Goede communicatie en puntjes op de i

Een funda gebruiker
29 november 2021

We zijn tevreden over Rianne Bloemink/Bruining en De Reus. De communicatie verloopt prettig en transparant. Rianne geeft buitenproportioneel goede adviezen, ook m.b.t. de emotionele kant bij het zoeken en aankopen van een huis (helaas luisterden we hier aanvankelijk, stronteigenwijs als we waren, nog niet altijd naar. Hadden we dit maar wel gedaan dan was het nog eerder gelukt een huis te kopen!). We zijn ook zeer tevreden over Roos Schutte. We konden ook met onze vragen bij haar terecht en werden te allen tijde supersnel en goed geholpen.

Een funda gebruiker
10 juni 2021

Goede begeleiding als aankoopmakelaar. Heldere communicatie en goed advies. Prettige samenwerking..

Een funda gebruiker
26 augustus 2019

Ondanks super drukte op de markt en op kantoor van B en de R, tot prima resultaat gekomen. Veel in onderling overleg mogelijk, prima flexibele opstelling.

Een funda gebruiker
29 oktober 2018

Het advies, de presentatie, het contact met alle medewerkers en het resultaat was naar volle tevredenheid. Kortom: vriendelijke en professionele medewerkers.

Een funda gebruiker
22 juli 2017

Zeer voorkomend en aan onze verwachtingen voldaan. Kennis van zaken en invoelend. Zij hebben begrip voor je privé situatie. Op kantoor vriendelijk en in de contacten organiserend.

Een funda gebruiker
28 juli 2016

Het bedrijf kent de markt. Het object was in no time verhuurd. Chapeau! Prima afhandeling.Aan een ieder aan te bevelen.

Een funda gebruiker
13 januari 2015

Prima! Voor een ieder aan te bevelen. Deskundig, vakbekwaam en afspraken worden stipt en snel nagekomen.

Een funda gebruiker