Watermolen 0Ong,
OOSTWOLD

Zaterdag 1 april 2017 Nieuwbouwbeurs van 11.00 tot 14.00 uur in Gemeentehuis Leek, Tolberterstraat 66 te Leek! Toegang gratis.

Leek / Oostwold, lande... Lees verder »

€ 96.600 vrij op naam

Watermolen 0Ong, OOSTWOLD

Locatie
OOSTWOLD

Foto's

Op de kaart

Omschrijving

Zaterdag 1 april 2017 Nieuwbouwbeurs van 11.00 tot 14.00 uur in Gemeentehuis Leek, Tolberterstraat 66 te Leek! Toegang gratis.

Leek / Oostwold, landelijk gelegen, bouwrijpe kavels

Fraai wonen in het sfeervolle en gezellige dorp Oostwold nabij scholen en overige voorzieningen? Er zijn nog diverse bouwrijpe kavels beschikbaar gelegen aan de Gaveborg en Watermolen. De kavels variëren van 600 tot 895 m².
Kortom: in een dorp, gezellig en sfeervol wonen, nabij de A7, circa 15 autominuten van Groningen en Drachten.
Informeert u vrijblijvend naar beschikbaarheid en optiemogelijkheden bij ons op kantoor.

Globaal zijn de volgende bestemmingsplanvoorschriften van toepassing:
- Bouwhoogte maximaal 9 m;
- goothoogte maximaal 3,5 m;
- dakhelling maximaal 60°.


Leekster erfpacht: goedkoper wonen in Oostwold, gemeente Leek

Iedereen die een nieuwe woning koopt of laat bouwen in de gemeente Leek kan kiezen tussen kopen of pachten van de bijbehorende bouwgrond. Erfpacht is mogelijk bij alle woningbouwkavels die door de gemeente Leek worden uitgegeven. Of u nu een zelf een nieuwe woning wilt realiseren of een nieuwe woning koopt van een projectontwikkelaar, de keuze is vrij.

Met de Leekster erfpachtvariant is de erfpachtcanon voor een lange periode duidelijk: u weet waar u aan toe bent! Ook biedt dit voldoende zekerheid voor een bank om een hypotheek te kunnen verstrekken over de koopsom van de woning zelf. Daarnaast kunt u elk jaar besluiten om alsnog de kavel te kopen tegen aantrekkelijke voorwaarden. Als u uw woning in de toekomst verkoopt, kan de koper kiezen om de grond te kopen of ook te pachten. Kijk voor uitgebreide informatie op de website van de gemeente Leek bij Nieuwbouw.

Over deze woning

Bouwvormn.v.t.
WoonplaatsOOSTWOLD
Status beschikbaarheidVerkocht
Koopprijs€ 96.600 vrij op naam
Aanvaardingin overleg

Helaas

Dit object is helaas niet meer beschikbaar. Kijk op het overzicht pagina voor meer aanbod.