Sleutelbloem, ong, LEEK, 9351,

Houdt u van wonen in en sfeervolle moderne woonwijk, nabij natuurgebieden, op fietsafstand van scholen, winkels en overige voorzieningen en een Q-liner bushalte in de buurt? Dan is dit uw kans! Er ...... Lees verder »

Prijs op aanvraag

Sleutelbloem, ong, LEEK, 9351

Locatie

Foto's

Op de kaart

Refresh to make it work.

Omschrijving

Houdt u van wonen in en sfeervolle moderne woonwijk, nabij natuurgebieden, op fietsafstand van scholen, winkels en overige voorzieningen en een Q-liner bushalte in de buurt? Dan is dit uw kans!

Er zijn namelijk een aantal kavels beschikbaar gelegen in deelgebied 'De Hoven' en 'Het Buiten' van de fraaie, duurzame woonwijk Oostindie. Deze delen van de wijk zijn zeer ruim van opzet. Alle kavels, van rijwoningen tot vrijstaande woningen, hebben een extra grote tuin. Het gebied krijgt een Drentse uitstraling met heide, houtwallen, brinken en vennen. De kavels variëren van 711 tot 3648 m².

Kortom: heerlijk, sfeer- en stijlvol wonen. Voor een uitgebreide omschrijving en/of bestemmingsplanvoorschriften kunt u kavelpaspoorten downloaden via www.woneninleek.nl.

Informeert u vrijblijvend naar beschikbaarheid en optiemogelijkheden.

Koopsom vanaf € 141.000,-- (v.o.n.)
Eilanden vanaf € 199.000,-- (v.o.n.)

Leekster erfpacht: goedkoper wonen in Leek
Iedereen die een nieuwe woning koopt of laat bouwen in de gemeente Leek kan kiezen tussen kopen of pachten van de bijbehorende bouwgrond. Erfpacht is mogelijk bij alle woningbouwkavels die door de gemeente Leek worden uitgegeven. Of u nu een zelf een nieuwe woning wilt realiseren of een nieuwe woning koopt van een projectontwikkelaar, de keuze is vrij.

Met de Leekster erfpachtvariant is de erfpachtcanon (jaarlijkse huur) voor een lange periode duidelijk: u weet waar u aan toe bent! Ook biedt dit voldoende zekerheid voor een bank om een hypotheek te kunnen verstrekken over de koopsom van de woning zelf. Daarnaast kunt u elk jaar besluiten om alsnog de kavel te kopen tegen aantrekkelijke voorwaarden. Als u uw woning in de toekomst verkoopt, kan de koper kiezen om de grond te kopen of ook te pachten. Meer informatie op www.woneninleek.nl

Over deze woning

Bouwvormn.v.t.
WoonplaatsLEEK
Status beschikbaarheidBeschikbaar
Koopprijs€ 141.000 kosten koper
Aanvaardingin overleg

Plan een bezichtiging

Vraag direct een bezichtiging aan voor deze woning. We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om een afspraak te maken.