Over Bruining en De Reus

Even voorstellen

Sta je voor de aan- of verkoop van een woning? Wij staan te popelen om je daarbij optimaal te begeleiden! Wij – dat is ons hele team, geleid door Henk Wieland en Gabriël Mers,de eigenaren van Bruining en De Reus Makelaars. Ons kantoor bestaat al sinds 1998 en voor ons allemaal geldt: de liefde voor de makelaardij groeit nog elke dag. Na jaren afzonderlijk te hebben gewerkt, vonden Gabriël en Henk het tijd om de krachten te bundelen.Zodat zij en wij samen als team nog meer persoonlijke aandacht kunnen geven aan iedereen die op zoek is naar een nieuwe stek of zijn/haar woning wil verkopen.Om ons vak tot in de puntjes uit te kunnen oefenen, bestaat ons team uit enthousiaste, goed opgeleide en ervaren makelaars, taxateurs en binnendienstmedewerkers.

Drs. Henk Wieland

Drs. Henk Wieland

Registermakelaar/-taxateur, eigenaar

Het makelaarsvak – al meer dan vijftien jaar mijn passie. In woon op dit moment in het Westerkwartier, maar ook de stad Groningen ken ik als voormalig inwoner op mijn duimpje. Ons kantoor is in elke regio van het Groninger land thuis. Ben je van plan een woning te kopen of verkopen? Als econoom besef ik maar al te goed: dat is behoorlijk spannend! Daarom neem ik graag je zorgen weg en help je totdat je helemaal tevreden bent.

Gabriël Mers

Gabriël Mers

Registermakelaar/-taxateur, eigenaar

Wat is het toch een mooi vak! Sinds 2001 ben ik honderden klanten van dienst geweest bij de aan- of verkoop van een huis. I love it!Mijn werkgebied: Stad & Ommeland en het Westerkwartier. Heb je me nodig buiten kantooruren? Ook ’s avonds ben ik telefonisch bereikbaar, ik help je graag!

Rianne Bloemink

Rianne Bloemink

Kandidaat-makelaar

In 2015 heb ik de opleiding Vastgoed & Makelaardij aan de Hanzehogeschool in Groningen succesvol afgerond. Sinds 1 januari 2016 ben ik werkzaam bij Bruining en De Reus Makelaars. Een kantoor dat staat voor kwaliteit, een begrip dat voor mij de basis van dienstverlening vormt. Kwaliteit komt in alle vormen naar voren binnen ons kantoor, en dat maakt het werken bij Bruining en De Reus Makelaars zo leuk! Samen met mijn collega’s draag ik graag bij aan het vervullen van jouw woonwensen. Of het nu gaat om nieuwbouw of bestaande bouw, ik ben je graag van dienst.

Roos Schutte

Roos Schutte

Commercieel medewerker

Sinds oktober 2017 ben ik werkzaam bij Bruining en De Reus makelaars op de binnendienst. Ik ben dagelijks onder andere bezig met de planning, social media, administatie en uiteraard klantcontact. Waar ik de meeste voldoening uit haal? Dat is zonder twijfel het contact met onze klanten!

Rian Roorda

Rian Roorda

Binnendienst medewerker

Als je telefonisch contact opneemt met Bruining en De Reus makelaars, is de kans groot dat je mij aan de lijn krijgt! Ik werk sinds 2020 op de binnendienst, waar ik hele afwisselende taken heb. Geen dag is hetzelfde, en dat maakt dit werk zo leuk!

Persoonlijk kennismaken?

De koffie of thee staat altijd voor je klaar!
Tel.: 0594-554355
E-mail: leek@bruiningdereus.nl
Adres: Boveneind 20, 9351 AP Leek