Nieuwbouw

Uw makelaar in nieuwbouw

Met bijna twintig jaar ervaring op de woningmarkt in Leek en omstreken zijn wij als geen ander op de hoogte van vraag en aanbod in de regio. Samen met verschillende projectontwikkelaars zetten we deze kennis met veel enthousiasme in om jouw woonwensen te vervullen.

Graag laten we hier een greep zien uit de nieuwbouwprojecten waarvan wij de verkoop hebben begeleid.

Nieuwbouw projecten in verkoop

De Groene Hoven

PROJECT VOLLEDIG VERKOCHT

De Groene Hoven is de nieuwste uitbreiding van Oostindie, in het zuiden van Leek. Het is een ruim opgezette en bovenal groene deelbuurt, waar de woningen een extra grote tuin hebben. De buurt krijgt een typische Drentse uitstraling met heide, houtwallen, brinken en vennen. En dat in een al prachtige landelijke omgeving vol groene natuur en water! Het leven hier is gemoedelijk, met tijd voor een praatje met de buren en meer dan genoeg ruimte voor de kinderen om hele dagen te spelen. Zie jij jezelf hier al vertoeven?

Bekijk het project

Gelukkig in De Hoven

PROJECT VOLLEDIG VERKOCHT

Wilt u wonen in een groene omgeving met alle gemakken van de stad binnen handbereik? Dat kan! Aan de Sleutelbloem in Leek worden 6 riante twee-onder-een-kapwoningen en 2 prachtige vrijstaande woningen gerealiseerd. De Sleutelbloem ligt in het hart van De Winding, een buurt dat onderdeel uitmaakt van de nieuwste fase van de 'De Hoven'. Dit deelgebied in Leek ligt op steenworpafstand van de stad Groningen, tegen de grens met Drenthe. Deze waterrijke omgeving kenmerkt zich door het vele groen, de ruime karakteristieke woningen en is bovendien erg kindvriendelijk.

Bekijk het project

De Besloten Wal

PROJECT BESCHIKBAAR

Omsloten door de groene wal en het aangrenzende water ligt De Besloten Wal, als zijnde een verborgen eiland. Een uitzonderlijk gebied in het deelplan De Hoven te Leek. Een plan met een variërend woningaanbod, met tiny houses, starters-, levensloopbestendige- en doorstroomwoningen. Geschikt voor meerdere doelgroepen en woonbehoeften. Klik op de onderstaande button om in te schrijven.

Bekijk het project

Recent aanbod

Meer weten over nieuwbouw?

De koffie of thee staat altijd voor je klaar!
Tel.: 0594-554355
E-mail: leek@bruiningdereus.nl
Adres: Boveneind 20, 9351 AP Leek